Meist

K&V Arenduse OÜ on oma ligi 30 aastase ajaloo vältel kujunenud stabiilseks ja usaldusväärseks partneriks. Alustasime oma teekonda metsandusega aastal 1997 ja aastal 2008 tõime ettevõtte arengusse uue suuna, lisades kaeve- ja ekskavaatorteenused pakutavate teenuste nimekirja. Selle muutusega mitte ainult ei laiendanud me ettevõtte tegevusvaldkondi, vaid demonstreerisime ka paindlikkust ja võimet kohaneda turunõudmistega.

Alates aastast 2015 oleme ettevõttega olnud Lagujal toimuva Klaperjahi võistluse usaldusväärne koostööpartner, tugevdades seeläbi oma kohalolu kogukonnas ning toetades aktiivset ja elujõulist eluviisi.
K&V Arenduse pikaajaline tegevus ja pühendumus kvaliteedile, usaldusväärsusele ja keskkonnasäästlikkusele on tugevdanud meie mainet kindla partnerina nii kohalikul kui ka laiemal tasandil.

Ettevõtte pikaajaline edu põhineb usaldusväärsusel ja kohustuste täitmisel, mida peame sama oluliseks kui teenuste ning toodete kvaliteeti ja keskkonnahoidu.

Aastast 2024 tegeleme puistematerjalide müügiga: kruus, sõelutud muld, killustik ja maakivid. Karjäär asub Nõo ja Otepää valla piiril Lagujal, Nõo vallas, Tartumaal.

Laguja II Liivakarjäär (Keskonnakaitseluba nr.KL-518323)

K&V Arenduse OÜ - Kruus, killustik ja muld
K&V Arenduse OÜ - Kruus, killustik ja muld

Külasta meid

Soovime, et tunneksid end meie karjääris teretulnuna. Kui soovid tutvuda puistematerjalidega või arutada, kuidas saame sinu projekti toetada, palume külastuseks eelnevalt aeg kokku leppida. Meie asjatundlik meeskond on valmis sind nõustama ja leidma parimad lahendused sinu soovidele.