Koostööpartnerid

Kaeve- ja ehitustööd

Alubet OÜ

Alubet OÜ on ettevõte, mis pakub erinevaid kaeve- ja ehitusteenuseid. Nende peamised tegevusalad hõlmavad pinnase- ja kaevetöid, betoonitöid ja vundamentide rajamist ning metsa- ja võsatöid. Lisaks tegelevad nad tiikide rajamise ja puhastamisega, kraavide kaevamise ning teede ja platside loomisega. Ettevõte pakub ka eritöid ja planeerimistöid, samuti metsamaterjali lõikust ja koondamist. Teenuseid osutatakse peamiselt Lõuna-Eestis. Tutvu lähemalt Alubet OÜ teenustega.
Telefon: 5699 3311

Tammeotsa Tehnika OÜ

Tammeotsa Tehnika OÜ on spetsialiseerunud erinevatele teenustele, mis ideaalselt sobilikud erinevate ehitus- ja infrastruktuuriprojektide jaoks. Nad rendivad ekskavaatoreid koos juhiga ja teostavad mitmesuguseid töid nagu kaevetööd, planeerimistööd, lumekoristustööd, hüdrovasaratööd ja laadimistööd. Lisaks pakuvad nad teenustöid koppadega, mullatöid, pinnasetöid ja tiikide kaevamist. Rohkem infot Tammeotsa Tehnika OÜ veebilehelt.
Telefon: 525 0712

Transpordi teenused

A.P. Veoteenused OÜ

A.P. Veoteenused OÜ pakub Scania kallurautoga transporditeenuseid, mis sobivad ideaalselt karjäärist materjalide vedamiseks. Kallurauto, mille konfiguratsioon on 6×4 m, on võimeline peale võtma kuni 13 tonni kaaluva koorma, võimaldab transportida erinevaid materjale, nagu killustikku, liiva, mulda või kruusa. See teenus on eriti kasulik ehitusprojektide jaoks, kus on vaja suures koguses materjali kiiresti ja usaldusväärselt sihtkohta toimetada
Telefon: 56830001

Muud partnerid

Nõo Vallavalitsus

Nõo Vallavalitsus pakub mitmeid teenuseid, mis toetavad nii kohalikke eraisikuid kui ka ettevõtjaid. Nende hulka kuuluvad planeerimisteenused, mis aitavad arendajatel ja ettevõtjatel oma projekte tõhusalt ellu viia, samuti ehitusteenused, mis hõlmavad ehituslubade väljastamist ja järelevalvet. Lisaks on oluline keskkonnakaitse, mille raames vallavalitsus tegeleb loodusvarade säästva kasutamise ning keskkonnasõbralike praktikate edendamisega. Rohkem infot Nõo Vallavalitsuse kodulehelt.
Telefon: 513 9123

MTÜ Klaperjaht

MTÜ Klaperjaht on koostööpartner, kes on korraldanud oma maasturite kestvussõidu üritusi K&V Arenduse karjääris. Koostöö on võimaldanud kasutada karjääri maastikku, pakkudes ainulaadset ja väljakutsuvat keskkonda Klaperjahi võistlusteks. See on toonud kohale maastikusõidukite entusiaste ja pakkunud põnevat vaatemängu nii osalejatele kui ka pealtvaatajatele. Rohkem infot MTÜ Klaperjaht kodulehelt.
Telefon: 5100657